Yunus Büyükkuşoğlu İlkokulu

Belgegeçer : 0 (252) 382 31 32
WEB https://yunusbuyukkusogluilkokulu.meb.k12.tr
Adres : İslamhaneleri Mahallesi Cumhuriyet Bulvarı No 168 BODRUM / MUĞLA
VİZYON : Sorunlara çözüm getiren, Girişken, Vatanını seven ve koruyan, Yüksek donanımlı, Üretken, Ahlaklı, Manevi Değerlere bağlı Öğrenmeyi seven, BİREYLER YETİŞTİRMEK
MİSYON : Atatürk ilke ve düşüncelerini benimsemiş, Bireysel farklılıkların önemsendiği bir ortamda, Üretken,Sorumluluk sahibi,Kapsayıcı Eğitimi Benimsenmiş Eğitim vermek.
BAŞARILAR :

Saatler : 08:40´ - 14:10´
Isınma : KALORİFER
Servis : VELİLERİN ANLAŞTIĞI ÖZEL ÖĞRENCİ SERVİSLERİ ÖĞRENCİ GELMEKTEDİR.OKULA EVİ YAKIN OLANLAR YAYA OLARAK GELMEKTEDİR.
Ulaşım : ANAYOL ÜZRİNDE OLDUĞU İÇİN TURGUTREİS BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE OTOBÜS VE DOLMUŞLARIYLA SAĞLANMAKTADIR.
Yerleşim Yeri : OKULUMUZ TURGUTREİS´E GİDERKEN OPET TUNCER PETROL KARŞISINDA,MAHALLEMİZ GİRİŞİNDEDİR.
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : İL MERKEZİNE 120 KM.İLÇE MERKEZİNE 15 KM UZAKLIKTADIR.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :
Bilimsel Etkinlikler :
Proje Çalışmaları :
Diğer Hususlar : OKULUMUZ FARK HOLDİNGİN YÖNETİM KURULU BAŞKANI İŞ ADAMI YUNUS BÜYÜKKUŞOĞLU TARAFINDAN YAPTIRILMIŞTIR.22/10/2018 TARİHİNDE EĞİTİM ÖĞRETİME BAŞLAMIŞTIR.